Hola!

Em dic Eva i soc fotògrafa i realitzadora audiovisual i d’espectacles. Em dedico a la fotografia i al vídeo, i també faig pàgines web. 


M’agrada captar les coses com les visc i sento, sense artificis. Tinc la necessitat d’involucrar-me al 100% en cada projecte per poder immortalitzar-lo amb la màxima fidelitat possible. Necessito conèixer per poder captar l’essència dels moments i les persones. M’agrada passar desapercebuda per poder-ho fer de manera natural, quan el moment em transmet una sensació especial.

Tinc predilecció per les festes populars, quan l’essència de les persones i la seva cultura surt a la llum sense buscar-ho. La música sempre hi és present, i m’atrau especialment l’embolcall de llum i color que hi va lligat. Suposo que per això sento la necessitat de disparar quan les notes i les emocions sento que volen al meu voltant.

Música, cultura popular, arts escèniques, famílies, empreses, esdeveniments, espais, casaments íntims, sessions... No tanco mai les portes a cap projecte o idea que se'm proposi. Gaudeixo molt de la meva feina i m’esforço per aprendre i millorar cada dia. Serà un plaer treballar per tu.
 

© Sílvia Poch