Hola! Em dic Eva i sóc fotògrafa i realitzadora audiovisual i d’espectacles. Em dedico a la fotografia i al vídeo, i també faig pàgines web. 

M’agrada captar les coses com les visc i sento, sense artificis. Tinc la necessitat d’involucrar-me al 100% en cada projecte per poder immortalitzar-lo amb la màxima fidelitat possible. Necessito conèixer per poder captar l’essència dels moments i les persones. M’agrada passar desapercebuda per poder-ho fer de manera natural, quan el moment em transmet una sensació especial.

Tinc predilecció per les festes populars, quan l’essència de les persones i la seva cultura surt a la llum sense buscar-ho. La música sempre hi és present, i m’atrau especialment l’embolcall de llum i color que hi va lligat. Suposo que per això sento la necessitat de disparar quan les notes i les emocions sento que volen al meu voltant.

Gaudeixo molt de cada projecte i m’esforço per aprendre i millorar cada dia. Encara que tinc àmplia experiència en projectes de música, cultura popular i arts escèniques, no tanco mai les portes a cap idea o projecte que se’m proposi, i sempre procuro ser sincera si em sento preparada per afrontar-lo o no.


Contacta amb mi!